Sign In

SAKIT KEPALA NAK CARIK TEMPAT BUAT EVENT?
.
Setiap kali nak buat event mesti korang stress nak manage kan? Banyak benda nak kena pikir. Deal gan hotel lah, deal ngan event mngmt lah.. deal ngan AV, lighting dan memacam lg lah.

Kini.. kami ada solusinya.. ALL IN ONE PACKAGE.. complete solution. Semua masalah korang tu InsyaAllah kami boleh selesaikan. Semuanya in house ada kami sediakan.
.
Harga dun worri punya.. di jamin lebih rendah dan mampu milik. Event standard hotel 5 bintang tapi harga mampu milik.
.
Amacam? Ok ke ok? Kalau berminat leh Je PM kami or wasap terus kat www.wasap.my/0198926233
.

#eventhall #jerunghall #seminar #meeting #bilikseminar #bilikmeeting #eventhallkl

#eventspace #seminarhallkl #meetinghallkl #eventvenue #sewahall #sewahallseminar

#puchong #selangor #kl

Features

Location

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Location
Cleanliness

Booking

Guests 1
Guests
Login to Book

Hubungi

    Preferred contact method


    Hosted By Jerung Hall

    Jerung Hall

    Please in to see contact details.