Sign In

Cobalt Studio

Category:

Product Description

SEWA RUANG TEMPAT HANYA RM300

Tengah cari ruang sewa untuk buat kelas atau seminar tapi selalu hadap masalah-masalah macam ni:
☑️parking penuh
☑️ruang tak menarik
☑️ruang panas
☑️tiada ruang makan
☑️tiada surau
☑️sound system tak best

Haa kami di Cobalt Studio telah menyediakan keselesaan kepada tuan-tuan & puan-puan
Apa yang menarik di Cobalt Studio ini?
☑️ Parking space yang banyak
☑️ Hall berhawa dingin
☑️ Lighting menarik
☑️ Ruang menjamu selera
☑️ Tandas dan surau
☑️ Water dispenser
☑️ Sound system premium
☑️ Wireless mic & headset mic
☑️ Projector & layar putih
☑️ Boleh memuatkan sehingga 40 orang!
☑️ Ruang studio photoshoot

Ruang tempat di Cobalt studio ini sesuai untuk buat mini seminar,training class,meeting,product showcase & mini-function/event.

SEWA RUANG TEMPAT HANYA RM300 SAHAJA

MINIMA sewa hanya 5 jam sahaja tapi jika nak tambahan jam hanya bayar RM50 sahaja.Murah kan

Lokasi Cobalt Studio ini adalah di U12, Shah Alam je

TUNGGU!! Ade lagi kami nak bagi ni..

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Cobalt Studio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *