Sign In

Jerung Hall

Category:

Product Description

SAKIT KEPALA NAK CARIK TEMPAT BUAT EVENT?
.
Setiap kali nak buat event mesti korang stress nak manage kan? Banyak benda nak kena pikir. Deal gan hotel lah, deal ngan event mngmt lah.. deal ngan AV, lighting dan memacam lg lah.

Kini.. kami ada solusinya.. ALL IN ONE PACKAGE.. complete solution. Semua masalah korang tu InsyaAllah kami boleh selesaikan. Semuanya in house ada kami sediakan.
.
Harga dun worri punya.. di jamin lebih rendah dan mampu milik. Event standard hotel 5 bintang tapi harga mampu milik.
.
Amacam? Ok ke ok? Kalau berminat leh Je PM kami or wasap terus kat www.wasap.my/0198926233
.

#eventhall #jerunghall #seminar #meeting #bilikseminar #bilikmeeting #eventhallkl

#eventspace #seminarhallkl #meetinghallkl #eventvenue #sewahall #sewahallseminar

#puchong #selangor #kl

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Jerung Hall”

Your email address will not be published. Required fields are marked *